de Hanze 2, 6049 HZ Herten
09.00 uur - 17:00 uur

Over Sitizen

Dit is de officiële website van SITIZEN® Professional Seating. U kunt hier onze gecertificeerde producten bekijken. Als gerespecteerd dealer kunt u via uw inlog bestellen. Bent u geen dealer maar wel geïnteresseerd? Kijk dan in onze dealerlijst om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden. Heeft u vragen of wilt u dealer worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Sitizen® Professional Seating brengt het ergonomisch werken tot een perfecte combinatie! Voor afwisselend staand en zittend werken zijn onze gecertificeerde ergonomische en dynamische stoelen en zit-sta hulpen de perfecte oplossing.

Onze Missie

Is kwaliteit, ergonomie en design samen te brengen. Van idee tot ontwerp tot productie, van magazijn tot klant met die persoonlijke touch! Het moderne werken op kantoor of thuis met professional seating van SITIZEN® mag je stoel of zit hulp gezien worden.

Onze Visie

Met een passie voor kantoormeubelen en design waarbij de uitdaging is om in deze tijd een juiste zit of sta houding te ondersteunen tijdens de zovele uren die wij doorbrengen op een kantoor, aan een bureau. Flexibel werken, dynamisch en ergonomisch van hoge kwaliteit, gecertificeerd maar wel in een modern jasje.

SITIZEN® Professional Seating

Producten

Bekijk onze ergonomische, dynamische en gecertificeerde producten.

Verkooppunten

Op zoek naar een Sitizen dealer? Bekijk de verkooppunten van SITIZEN-professional seating producten.

Dealer worden

Wilt u graag DEALER worden van SITIZEN Professional Seating? Neem vrijblijvend contact op +31 (0) 475 543 559 of vraag direct een account aan.

Neem contact met ons op

Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand contact formulier. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0) 475 543 559.

  Over Sitizen

  Uw groothandel voor professional seating gecertificeerde ergonomische zit en sta hulpen voor gezond werken en flexibele werkplekken.

  Contactgegevens

  de Hanze 2
  6049 HZ Herten
  Limburg, Nederland.

  T: +31 (0) 475 543 559
  E: info@sediaverde.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks