Over Sitizen®

een inzicht in onze visie

Welkom

Over Sitizen®

Dit is de officiële website van SITIZEN® Professional Seating. U kunt hier onze gecertificeerde producten bekijken. Als gerespecteerd dealer kunt u via uw inlog bestellen. Bent u geen dealer maar wel geïnteresseerd? Kijk dan in onze dealerlijst om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden. Heeft u vragen of wilt u dealer worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Sitizen® Professional Seating brengt het ergonomisch werken tot een perfecte combinatie! Voor afwisselend staand en zittend werken zijn onze gecertificeerde ergonomische en dynamische stoelen en zit-sta hulpen de perfecte oplossing.

Onze Missie

Is kwaliteit, ergonomie en design samen te brengen. Van idee tot ontwerp tot productie, van magazijn tot klant met die persoonlijke touch! Het moderne werken op kantoor of thuis met professional seating van SITIZEN® mag je stoel of zit hulp gezien worden.

Onze Visie

Met een passie voor kantoormeubelen en design waarbij de uitdaging is om in deze tijd een juiste zit of sta houding te ondersteunen tijdens de zovele uren die wij doorbrengen op een kantoor, aan een bureau. Flexibel werken, dynamisch en ergonomisch van hoge kwaliteit, gecertificeerd maar wel in een modern jasje.

sitizen

Professional Seating

sitizen

Wat anderen zeggen

Wij zijn ontzettend blij met de bureaustoelen en zit-sta krukken van Sitizen® Ze zijn van uniek design en kwaliteit die de aandacht direct trekt van de klant.

Rockmart Kantoormeubelen Dealer SITIZEN®

Unieke ontwerp stoelen zijn een aanwinst in ons assortiment.

Best Budget Kantoormeubelen Dealer SITIZEN®

hier moet nog een tekst

Staanofzitten.nl Dealer SITIZEN®

'De bureaustoelen van Sitizen zijn moderne en luxueuze stoelen voor een optimaal dynamische, ergonomische houding en zijn hiermee een hele goede aanvulling voor onze webshop.

YT Bureaus Dealer SITIZEN®

  Sitizen®

  Meer Weten?

  Meer weten

  PRODUCTEN

  Bekijk onze ergonomische, dynamische en gecertificeerde producten.

  DEALER WORDEN

  Wilt u dealer worden van SITIZEN® Professional Seating? Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  VERKOOPPUNTEN

  Vind hier een officieel verkooppunt bij u in de buurt.

  Welkom

  Showroom & Magazijn

  info(@)sitizen.nl

  Locatie Showroom & Magazijn

  Wenckebachstraat 9
  6466 NC Kerkrade, NL

  Telefoon

  +31 (0) 475 543 559

  Email

  info(@)sitizen.nl info(@)sediaverde.nl

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand contact formulier.
  Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer +31 (0) 475 543 559